20 juni 2018

MKB en ARBO

Basiscontract werkgevers en arbodienstverleners Heeft u als mkb’er alles geregeld rondom de wijziging van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet)? U moet dit op 1 juli 2018 hebben geregeld. Nieuw in de Arbowet is het basiscontract. Dit stelt minimumeisen aan het contract tussen arbodienstverleners ... lees verder »


18 juni 2018

Tips voor 1 juli

Top vijf tips voor de werkgever per 1 juli Per 1 juli gaat er weer het nodige veranderen. Waar moet u als werkgever rekening mee houden? Denk aan de tarieven voor het minimumloon en de deadline voor het tijdig opnemen van vakantiedagen. 1. Wijzigingen minimumloon De bedragen van het wettelijk ... lees verder »


18 juni 2018

AVG en de nieuwe uitdaging

AVG-regels als uw werknemer vertrekt Uw werknemer die beschikt over belangrijke persoons- en privacygevoelige gegevens, gaat het bedrijf verlaten. U wilt niet dat uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Neem daarom maatregelen en maak goede afspraken met uw (ex-)werknemer... Hoe vaak ... lees verder »


31 mei 2018

Verkoeling met die hitte

Water of ijs op kosten van de zaak?| De mussen ‘vallen’ met deze hitte van het dak, maar als goed werkgever wilt u dat uw personeel zo weinig mogelijk last heeft van de hoge temperaturen. De airco staat natuurlijk aan, maar zijn er ook andere slimme tips of mogelijkheden binnen de werkkostenregeling? Extra ... lees verder »


31 mei 2018

Zonnepanelen en de WOZ

Zonnepanelen verhogen WOZ-waarde Als je zonnepanelen op je pand plaatst, verhoogt dit de WOZ-waarde. Dit blijkt uit een recente uitspraak van het gerechtshof. Van belang was dat ze 'duurzaam', dus voor onbepaalde tijd, geïnstalleerd waren. ZonnepanelenZonnepanelen onroerend De ... lees verder »Ondernemend samenwerken

Direct een afspraak maken?

    030 - 692 30 24

    contact@vdgc.nl