17 september 2018

Top 10 plannen Prinsjesdag

Volgende week is het Prinsjesdag. Dan komen er nieuwe belastingplannen voor 2019 op tafel. Een aantal plannen is echter vorig jaar of in de loop van dit jaar al aangekondigd. Enkele belangrijke wijzigingen voor 2019 zetten we dan ook nu al voor u op een rij. Let op! De meeste voorstellen ... lees verder »


20 augustus 2018

Kopie kassabon voldoende voor belastingdienst?

Ondernemers dienen hun administratie minstens zeven jaar te bewaren. Voor zaken zoals onroerend goed geldt zelfs een bewaartermijn van tien jaar. Maar wat nu als facturen of kassabonnetjes na verloop van tijd minder of niet meer leesbaar zijn? Is een kopie dan voldoende? Bewaarplicht BonnetjesDe ... lees verder »


20 augustus 2018

Giften en aftrek

Gift? Loop uw aftrek niet mis Giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van uw inkomen. En die aftrek wilt u niet mislopen. Als u een gift per bank overmaakt, is dit het beste bewijs dat u de gift ook daadwerkelijk heeft gedaan. Periodiek of eenmalige giften Aftrekbare giften kunnen periodiek ... lees verder »


06 augustus 2018

Kosten airco aftrekbaar?

Nederland heeft te maken met een fikse hittegolf. Gelukkig kan een airco in veel gevallen dan uitkomst bieden. Kunt u de kosten daarvan delen met de fiscus? Airco in werkkamer AircoVeel zzp'ers werken geheel of deels vanuit huis. Wie overdag nog een beetje wil presteren, ontkomt er niet ... lees verder »


31 juli 2018

Laag BTW-tarief naar 9%!

Verhoging Bepaalde essentiële goederen en diensten worden momenteel belast met het lage BTW-tarief van 6%. Het lage tarief is bedoeld voor producten die tot de eerste levensbehoeften worden gerekend en waar men niet buiten kan. In tegenstelling tot de producten uit het hoge tarief welke als ... lees verder »Ondernemend samenwerken

Direct een afspraak maken?

    030 - 692 30 24

    contact@vdgc.nl