14 juni 2017

Vergoedingen thuiswerkers

Uw personeel werkt regelmatig thuis. Wat mag u onbelast vergoeden? In veel bedrijven werken werknemers regelmatig vanuit huis. Om thuis te kunnen werken zijn vaak bepaalde faciliteiten nodig als een mobiele telefoon en laptop. Kunt u als werkgever hiervoor een onbelaste vergoeding geven of ... lees verder »


14 juni 2017

Verplichting Taxatieverslag

Taxatieverslag verplicht voor waardebepaling WOZ Bij de waardebepaling inzake de WOZ, is de gemeente verplicht een taxatieverslag mee te sturen. U heeft namelijk recht op een gemotiveerde waardevaststelling. Heeft u geen taxatieverslag ontvangen, dan kunt u mogelijk met succes in bezwaar. Aanslag ... lees verder »


14 juni 2017

Ondernemen en het huwelijksbootje

Stapt u als ondernemer na 1 januari 2018 in het huwelijksbootje? Let op de veranderingen in het nieuwe huwelijksvermogensrecht. Men trouwt straks namelijk niet meer automatisch in algehele gemeenschap van goederen. Op 1 januari 2018 treedt een wetswijziging in werking betreffende de beperking ... lees verder »


08 juni 2017

Winstgroei versus personeelskosten

In het Financieel Dagblad van dinsdag 6 juni jl. verscheen een uitgebreid artikel over de personeelskosten die op de winst- en omzetgroei van de kleine ondernemingen drukt. Met name de omstreden ZZP-wetgeving wordt als oorzaak genoemd. U kunt het artikel als PDF (Omzetgroei versus personeelskosten) ... lees verder »


11 mei 2017

Oudedagsreserve en de overstap naar bv

Geruisloos overstappen naar bv, wat te doen met oudedagsreserve? Als u geruisloos de bv ingaat, kan de opgebouwde oudedagsreserve belemmerend werken. Hoe voorkomt u dit? Geruisloos de BV in Als u overstapt van een eenmanszaak of VOF naar een bv, moet u in beginsel met de fiscus afrekenen ... lees verder »Ondernemend samenwerken

Direct een afspraak maken?

    030 - 692 30 24

    contact@vdgc.nl