03 oktober 2017

Wij presenteren u...

 Onze nieuwste accountant in spe: Kelvin Hendrikse! Stilstand is achteruitgang, en dus is men bij VDGC middels opleidingen en cursussen continue bezig de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. Het is dan ook met gepaste trots dat wij u kunnen melden dat we er sinds donderdag 28 ... lees verder »


20 september 2017

Advieswijzer

Het pensioen in eigen beheer is afgeschaft waarbij het overgangsregime van de fiscus per 31 december 2019 eindigt. Tijd dus om een keuze te maken hoe u als dga uw oudedagsvoorziening veilig wilt stellen. Maar hoe? Welke opties heeft u hierbij? En wat zijn de voetangels en klemmen van de ... lees verder »


14 september 2017

Prinsjesdag Top 10

Ondanks het ontbreken van een nieuwe kabinet werd er op Prinsjesdag toch het een en ander aan belastinjgplannen voor 2018 gepresenteerd. We zetten enkele wijzigingen en aandachtspunten voor u op een rijtje: 1. Tarief vennootschapsbelasting omlaag Vanaf 2018 is uw bv minder vennootschapsbelasting ... lees verder »


07 september 2017

Kleine pensioendelen?

Vanaf 2018 gaan pensioenfondsen en verzekeraars kleine pensioenen bij elkaar optellen in plaats van deze uit te keren. Op die manier bouwt u, als u meerdere kortlopende dienstverbanden heeft gehad, meer pensioen op en houdt het geld ook zijn pensioenbestemming. Automatische waardeoverdracht pensioen ... lees verder »


07 september 2017

Inkeer? Alleen dit jaar nog!

Inkeerregeling Het kabinet is van plan de zogenaamde inkeerregeling per 1 januari 2018 af te schaffen. Dit betekent dat vanaf die datum er altijd een boete volgt bij het opzettelijk te weinig afdragen van belasting. Wie nu inkomsten uit bijvoorbeeld arbeid, vermogen, winst of een erfenis verzwijgt, ... lees verder »


31 augustus 2017

Bestuursaansprakelijk?

Gaat het financieel slecht met uw bv, dan moet u als bestuurder oppassen: in sommige gevallen kan de fiscus u namelijk aansprakelijk stellen voor bepaalde belastingschulden! Hier kunt u gelukkig zelf wel het een en ander aan doen. Wettelijk is namelijk bepaald dat uw bv, zodra blijkt dat de ... lees verder »Ondernemend samenwerken

Direct een afspraak maken?

    030 - 692 30 24

    contact@vdgc.nl