Selecteer een pagina

Wie is VDGC?

Wat ons uniek maakt

Wij helpen ondernemers om nog succesvoller te zijn

Alle financiële en ondernemerszaken uitstekend geregeld. Dat betekent een samenwerking met VDGC voor u. Wij begrijpen de uitdagingen van het ondernemerschap, gaan het gesprek aan en komen met frisse ideeën. Zo behalen we samen de mooiste groei en de beste resultaten. Als een spin in het web ondersteunen wij u om nóg succesvoller te zijn.

Waar wij voor staan

Onze missie:

We zijn nooit uitgeleerd bij VDGC. Groei is goed, maar we kiezen er bewust voor zelfstandig te blijven en niet op te gaan in een grote accountantsfirma. We zijn maatschappelijk betrokken, open en oprecht. VDGC is geen gemiddeld accountantskantoor. We nemen echt de tijd voor uw zaken. Altijd vanuit wederzijds vertrouwen.

Wat wij doen

Wat wij voor u kunnen doen

Een accountant doet meer dan financiële (jaar)verslagen samenstellen en belastingaangiften regelen. Wij zijn als geen ander op de hoogte van uw financiële behoeften en kunnen u daarom helpen met al uw financiële en fiscale uitdagingen. Of het nu gaat om financiële administratie, salarisadministratie, belastingadvies of accountancy. We kijken graag met u mee en geven u advies op maat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Midden in de maatschappij

Onze wereld gaat verder dat de muren van ons kantoor en we staan dan ook midden in de maatschappij. Met onze laarzen in de modder of handen in de verf, als dat nodig is. Niet alleen is het fijn om iets voor een ander te doen, het zorgt ook voor bijzondere ontmoetingen.

Ons netwerk

Samen kom je verder

Bij VDGC hebben we veel kennis en ervaring in huis, of het nu gaat over accountancy, financiële administratie, belastingadvies of salarisadministratie. Het is echter een illusie dat je alles alleen kunt. Succesvol samenwerken maakt ons sterker en slagvaardiger!

VDGC accountants en belastingadviseurs

VDGC accountants en belastingadviseurs

Huis ter Heideweg 12, 3705 LZ Zeist, Nederland

Lokaal in Zeist

Weten wat er speelt

Veel van onze klanten en samenwerkingspartners komen uit Zeist en omgeving. Het is goed om te weten wat er speelt in de lokale politiek en wat er leeft in de samenleving. We weten waar u het over heeft en zetten ons graag in voor Zeist!

Share This