Selecteer een pagina

Voor wie werken we bij VDGC?

Ondernemingen

Alles voor ondernemers

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw financiële en fiscale zaken goed op orde te hebben. Dat is een vak op zich waar we u graag bij helpen. Als wij onze expertise inzetten voor het financieel reilen en zeilen van uw bedrijf, kunt u zich richten op de kern van uw onderneming. Ieder zijn vak.

Stichtingen en verenigingen

Alles voor stichtingen en verenigingen

Bestuurders van stichtingen en verenigingen krijgen met allerlei financiële en fiscale zaken te maken. Voor succesvol besturen is het essentieel om dit goed te regelen. Wij adviseren u hier graag bij en kunnen alle administratieve (kop)zorgen uit handen nemen.

Particulieren

Alles voor particulieren

Of u nu in loondienst werkt, een eigen onderneming heeft of bestuurder bent van een stichting of vereniging: als particulier wilt u belangrijke administratieve zaken goed regelen, zoals financiële zekerheid voor nabestaanden, de financiering van studerende kinderen en de jaarlijkse belastingaangifte. VDGC kan u hierbij helpen.

Wie wij zijn

Wij zijn ervaren accountants en belastingadviseurs

Alle financiële en ondernemerszaken uitstekend geregeld. Dat betekent een samenwerking met VDGC voor u. Wij begrijpen de uitdagingen van het ondernemerschap, gaan het gesprek aan en komen met frisse ideeën. Zo behalen we samen de mooiste groei en de beste resultaten. Als een spin in het web ondersteunen wij u om nóg succesvoller te zijn.

Klanten beoordelen VDGC met een 8.3!

In een recent klantonderzoek geven onze klanten ons gemiddeld een 8.3 over onze totale dienstverlening.

Overall score

Producten en diensten

Samenwerking

Imago

Share This