Selecteer een pagina

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Altijd online en operationeel met Loket.nl

Voor de verwerking van uw salarisadministratie werken we met Loket.nl. Dit salarispakket is ontwikkeld door Van Spaendonck uit Tilburg en wordt ook door hen onderhouden. Het werkt volledig via internet en maakt gebruik van drie datacenters: twee in Amsterdam en een in Londen. Hierdoor is het salarispakket altijd online en operationeel. Wel zo handig!

Salarisverwerking: door uzelf of door ons?

Wij kunnen de salarisverwerking via Loket.nl volledig voor u verzorgen, maar u kunt er als werkgever ook voor kiezen de salarisverwerking zelfstandig te doen. Onze afdeling Salarisadministraties fungeert dan als helpdesk. U kunt de uren van uw werknemers snel via een Excel-bestand (laten) importeren in Loket.nl. Het is ook mogelijk de salarisverwerking gedeeltelijk zelf uit te voeren, bijvoorbeeld het doorvoeren van mutaties of het uitprinten van de resultaten van de salarisverwerking.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wat wij onder meer voor u kunnen doen bij de online salarisverwerking:

  • Verzorgen van uw salarisadministratie
  • Salarisspecificaties online beschikbaar stellen voor uw werknemers
  • Ondersteuning bij wet- en regelgeving

Voor een advies over welke vorm van salarisverwerking het beste bij u past, kunt u contact opnemen met onze afdeling Salarisadministraties.

Beveiliging: drie datacenters en versleuteld dataverkeer

Samen met Van Spaendonk hechten we veel waarde aan de beveiliging van het pakket. Mede om die reden staan de datacenters op drie verschillende locaties. Via verschillende verbindingen worden de gegevens op deze drie datacenters synchroon bijgehouden. Voor de verbinding tussen uw computer en de datacenters maakt Loket.nl gebruik van het https-protocol. Hierdoor wordt het dataverkeer tussen het datacenter en uw computer versleuteld doorgegeven.

Share This