Selecteer een pagina

VDGC, al 75 jaar goed en vertrouwd

Wat ons uniek maakt

Samen voor de beste resultaten

Bij VDGC werken stuk voor stuk veelzijdige professionals die proactief adviseren. We zijn vakinhoudelijk op de hoogte, empathisch sterk, 100% betrouwbaar en we nemen onze verantwoordelijkheid. Dit alles maakt VDGC dé samenwerkingspartner voor financiële én ondernemerszaken.

Wij zijn deskundig

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dat loont. Met onze expertise heeft u uw administratieve, financiële en fiscale zaken goed voor elkaar. Vernieuwing is belangrijk voor ons. Wij willen altijd groeien, persoonlijk en in ons vakgebied. Door innovatie te omarmen vinden we onszelf steeds opnieuw uit. Want wij zijn goed, maar het kan altijd nóg beter.

Wij zijn betrokken

Wij begrijpen uw situatie en stellen uw behoeften altijd centraal in ons werk. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en weten wat er speelt in uw leven. Successen vieren we samen en in moeilijke tijden staan wij naast u. Positiviteit is onze kracht.

Wij zijn betrouwbaar

Wij zijn betrouwbaar en nemen onze verantwoordelijkheid. Bij ons kunt u rekenen op duidelijke afspraken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Verwachtingen lossen we in, afspraken komen we na. Voor een eerlijke prijs: u krijgt waar voor uw geld met een uitstekende service.

Wij zijn veelzijdig

Welke vraag u ook heeft, wij adviseren graag en grondig. We zijn een sparringpartner en een klankbord bij belangrijke beslissingen. Onze proactieve houding is goud waard. Wij zijn actief en ondernemend, nemen initiatief en komen met frisse, nieuwe ideeën voor uw succes. Nu en in de toekomst.

Hoe we zijn ontstaan

We hebben een respectabele geschiedenis

In 1946 begon Theo Buitenhuis een financieel advieskantoor. Het bleek een gouden zet in een land midden in de economische restauratiefase na de oorlog. Zijn kantoor, dat in Amersfoort was gevestigd, ging het zo voor de wind dat hij een zakelijke partner aantrok en de naam van zijn kantoor veranderde in Accountantskantoor Van Asselt en Buitenhuis. Het kantoor groeide gestaag en verhuisde in 1973 naar een groter pand in Zeist, waar het lokaal en regionaal een uitstekende reputatie opbouwde.

Uitbreiding en groei

De grote veranderingen kwamen vanaf het midden van de jaren tachtig. In 1986 trad Richard Geurtsen toe tot de maatschap en toen er in 1989 een nauw samenwerkingsverband kwam met Accountantskantoor G.B. van Delft (ook in Zeist) wijzigde de naam naar Van Delft en Geurtsen. De toevoeging ‘en Co’ maakte de naam compleet toen in 1996 Wilco Roebersen deel ging uitmaken van de maatschap. Hij bracht zeer uitgebreide kennis en kunde met zich mee. Net als Bert Moll, die in 2001 bij de maatschap kwam.

Moderne maatschap

Eind 2002 is met de verhuizing naar de nieuwere en ruimere huisvesting in een modern kantoorpand aan de Huis ter Heideweg in Zeist de naam Van Delft Geurtsen en Co gewijzigd in VDGC accountants en belastingadviseurs. Eind 2003 trad Gerard van Delft uit de maatschap, maar hij bleef als adviseur aan de maatschap verbonden. In 2004 volgde Hans van Dijk hem op. In 2019 is Jan Rijken toegetreden tot de maatschap. Hij vervangt daarmee Bert Moll, die in 2020 uit de maatschap is gestapt.

Share This