Selecteer een pagina

Onze missie

Waar wij voor staan

Gericht op groei

We zijn nooit uitgeleerd bij VDGC. Kwaliteit is onze belangrijkste succesfactor en voortdurende opleiding en bijscholing is een must om up-to-date te blijven op ons vakgebied. Met (interne) vaktechnische bijeenkomsten zijn we bovendien op de hoogte van ontwikkelingen in ‘aanpalende’ vakgebieden.

Bewust zelfstandig

Groei is goed, maar uitgroeien tot een logge, onpersoonlijke en daardoor minder slagvaardige organisatie, gaat ons niet overkomen. We kiezen er bewust voor zelfstandig te blijven en niet op te gaan in een grote accountantsfirma. Hierdoor kunnen we onze eigen lijn uitzetten en om u optimaal van dienst te zijn. Door onze zelfstandigheid en kleinschaligheid kennen we onze opdrachtgevers stuk voor stuk persoonlijk.

Maatschappelijk betrokken

We zijn niet uitsluitend achter de voordeur van ons kantoorpand actief, maar staan met beide benen in de (lokale) samenleving. Onze medewerkers doen persoonlijk mee aan diverse projecten voor verschillende maatschappelijke organisaties.

Open en oprecht

We zijn bepaald geen gemiddeld accountantskantoor. We nemen echt de tijd voor uw zaken en zijn pas tevreden als u precies weet wat ons advies inhoudt. Het draait bij ons om oprechte belangstelling. We hebben een scherp oog voor uw bedrijfssituatie, zijn betrokken bij uw financiële belangen en gaan voor een professionele aanpak. 

Wederzijds vertrouwen

Gesprekken over de financiële aspecten van uw bedrijf zijn altijd uitermate vertrouwelijk. Een gesprek bij VDGC is een gesprek van mens tot mens. Geen monoloog van onze kant, maar een dialoog. We streven ernaar dat u altijd te maken heeft met dezelfde accountant. Mocht hij of zij tijdelijk niet bereikbaar zijn, dan kunt u een beroep doen op een van onze vaste medewerkers die ook van uw specifieke situatie op de hoogte is.

Share This