Selecteer een pagina

Midden in de maatschappij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn sociaal en lokaal betrokken

Onze wereld gaat verder dan de muren van ons kantoor en we staan dan ook midden in de maatschappij. Met onze laarzen in de modder of handen in de verf, als dat nodig is. Jaarlijks zetten we ons tijdens NLdoet in voor verschillende goede doelen. We gaan verven en tuinieren bij Bijzonder Leuk, een sociaal initiatief waar bijzondere mensen een werkplek krijgen als opstap naar de reguliere arbeidsmarkt. Bij kinderboerderij De Brink bouwen we een nieuwe konijnenwei, leggen paden aan, schilderen en richten hoekjes in. Niet alleen is het fijn om belangeloos iets voor een ander te doen, het zorgt iedere keer weer voor bijzondere ontmoetingen.

We zijn dan ook niet voor niets een van de founders van Samen voor Zeist, als supporter betrokken bij het Impact Event Zeist en we doen mee aan de Zeisterknoop. Lees hier meer over op de pagina Lokaal in Zeist.

VDGC en NLDoet 2019

Lokaal betrokken in Zeist NLDoet 2019 Na vele gesprekken, mailtjes en ideeën uitwisselen was het dan zover: NLDoet 2019.Om half 1 kwam er een ware mensenmassa binnengelopen in ons kleine ‘Bijzonder Leuk’. Meteen door naar achteren, want deze enthousiaste krachten van...
Share This