030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Verbouwing VDGC

25 okt 2018 | Spotlight

Sinds enige weken is het gebouw van VDGC niet alleen het werkterrein van belastingadviseurs en accountants, maar is het ook een komen en gaan van werklieden. Het kantoorgebouw aan de Huis ter Heideweg 12 te Zeist wordt grondig op de schop genomen. Er wordt prachtige nieuwe vloerbedekking gelegd en energiezuinige LED-verlichting wordt in de nieuwe plafonds gemonteerd.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren werd eerst de tweede verdieping ontruimd. De medewerkers die op die verdieping hun werkplek hadden, werden verdeeld over de andere twee verdiepingen die het gebouw telt. Vanzelfsprekend was dat wel een beetje inschikken voor iedereen en het verhuizen van de dossiers en werkplekken diende uiteraard met de nodige zorgvuldigheid te worden uitgevoerd.

Na drie weken verbouwen was dan de tweede verdieping gereed voor ‘bewoning’ en konden de medewerkers terug naar hun oorspronkelijke werkplekken, maar niet zonder dat er nu plaats gemaakt moest worden voor de collegae van de eerste verdieping die nu aan de beurt was voor de renovatie. Opnieuw trok een karavaan van karretjes met dossiers door de gangen op weg naar de nieuwe werkplekken. Schoonmaakbedrijf Augias zorgde ondertussen voor het monteren en demonteren van de bureaus en het verplaatsen van de kasten.

Ook het trappenhuis wordt onder handen genomen. Extra isolatie wordt aangebracht en de timmerlieden zijn druk doende daar de structuur voor aan te brengen. De trappen zullen uiteindelijke van nieuwe bekleding worden voorzien, maar dat zal pas als laatste gebeuren om schade door de werklieden en verhuizingen te voorkomen.

De laatste fase van deze opknapbeurt omvat ook een grondige herziening van de begane grond en de receptie. Dit is een ingrijpender verbouwing die met een vernieuwde entree het gebouw ook een vriendelijker aanzien zal moeten geven.

Het spreekt vanzelf dat al deze wisselingen en verbouwingsperikelen enige lawaai, stof en tocht met zich mee brengen  en het nodige vergen van de flexibiliteit van de mensen van VDGC. Enige overlast is dan ook niet helemaal te voorkomen.

Nu is het dan nog even behelpen, maar na de verbouwing – die begin december dit jaar afgerond zal worden – bent u uiteraard van harte welkom in ons geheel gerenoveerde pand aan de Huis ter Heideweg nummer 12!

Martin van Bouwbedrijf Van Rijn Houten BV in actie…

’n Kale trap…

…en wat rommel…

…maar zo ziet de vernieuwde verdieping er dan uit!