Selecteer een pagina

Op zoek naar de juiste financier?

Financieringscheck

Het runnen van een bedrijf is een uitdaging. Je ziet kansen, bent gedreven, neemt risico’s en gaat ervoor. Je hebt ook te maken met financiële vraagstukken. Bijvoorbeeld een goede financieringsstructuur. Het aanvragen van een mkb-financiering is een tijdrovend proces. Een inhoudelijk sterke kredietaanvraag kan het versnellen. VDGC staat ondernemers bij.

Onderbouwing aanvraag

Het financieringslandschap verandert: nieuwe aanbieders bestormen de markt en financieringen lopen niet per se via een bank. Door nieuwe geldbronnen en -verstrekkers is het niet gemakkelijk uw weg hierin te vinden. Welke financier wil wat weten? Welke combinaties van financieringen zijn mogelijk? Welke nieuwe initiatieven zijn er? Wat staat in een onderbouwing? Hoe onderhandel je over voorwaarden? Goed advies hierin is noodzakelijk. Wij hebben de kennis en middelen voor het slagen van uw aanvraag voor financiering.

Doe nu de financieringscheck

Bent u zich aan het oriënteren op een financier maar weet u nog niet zo goed welke financiers bij u passen? Doe dan de financieringscheck.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Via de financieringscheck heeft u binnen enkele minuten inzicht in het aantal financiers dat bij uw behoefte passen. Als u uw gegevens achterlaat neemt onze adviseur contact met u op om de financieringsmogelijkheden te bespreken. Met de adviseur spreekt u dan af welke financiers u wilt benaderen. De adviseur zorgt er dan voor dat de financiers die u selecteert in één keer alle informatie ontvangen die zij nodig hebben.

 Verder praten?

Heeft u de financieringscheck gedaan? Wij bespreken met u graag welke rol wij kunnen vervullen bij uw financieringsaanvraag en wat de mogelijkheden zijn. Een oriënterend gesprek geeft veel helderheid en vormt de basis voor een geslaagde financiering.

Share This