030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Salaris Online

Voor de verwerking van uw salarisadministratie maakt VDGC accountants en belastingadviseurs gebruik van het pakket Loket. Loket.nl is een salarispakket dat is ontwikkeld door Van Spaendonck uit Tilburg. Het pakket werkt volledig via internet en wordt onderhouden door Van Spaendonck. Er wordt gebruik gemaakt van drie servers, twee in Amsterdam en een in Londen, waardoor het salarispakket altijd online en operationeel is.

Servers en beveiliging

Van Spaendonk hecht veel waarde aan de beveiliging van Loket.nl. Daarom staan de drie servers op drie verschillende locaties. Via verschillende verbindingen worden de gegevens op deze drie servers synchroon bijgehouden. Voor de verbinding tussen uw computer en de servers maakt Loket.nl gebruik van het https-protocol. Hierdoor wordt het dataverkeer tussen de server en uw computer versleuteld doorgegeven.

Hack-proof

Daarnaast heeft Loket.nl ook een beveiliging tegen hacken. Bij het inloggen dient een controlegetal ingevoerd te worden. Dit controlegetal is niet te lezen door computers, waardoor hackers geen automatische aanval op de site kunnen doen. Van Spaendonck laat verder nog dagelijks een hackpoging ondernemen door McAfee Secure. Hiermee wordt de beveiliging getest.
Als Loket.nl de aanval goed doorgekomen is, dan staat er “Test ok” in het inlogscherm. Hierdoor kunt u zelf ook zien dat Loket.nl goed beveiligd is.

Salarisverwerking

De salarisverwerking via Loket.nl kan volledig worden verricht door de afdeling Salarisadministraties van VDGC accountants en belastingadviseurs, maar het is voor u als werkgever ook mogelijk om de salarisverwerking zelfstandig via Loket.nl te doen. De afdeling Salarisadministraties fungeert dan voor u als helpdesk. Daarnaast is het voor u als werkgever mogelijk om de salarisverwerking gedeeltelijk zelf uit te voeren. Hierbij valt te denken aan het doorvoeren van mutaties of het uitprinten van de resultaten van de salarisverwerking.

Verder is het mogelijk om de uren van uw werknemers snel via een excel-bestand te (laten) importeren in Loket.nl. Voor een advies over welke vorm van salarisverwerking het beste bij u past, kunt u contact opnemen met de afdeling Salarisadministraties.

In onderstaande opsomming ziet u een greep uit de activiteiten die wij tot online salarisverwerking rekenen:

  • Het verzorgen van uw salarisadministratie
  • Salarisspecificaties online beschikbaar voor uw werknemers
  • Ondersteuning bij wet- en regelgeving