030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Organisatie

VDGC accountants en belastingadviseurs is een middelgroot accountantskantoor dat haar relaties full service dienstverlening biedt. Dit hebben wij bereikt door autonome groei waarbij wij de kwaliteit van de organisatie en de medewerkers altijd als belangrijkste succesfactor zijn blijven zien.

Zo zien wij (permanente) opleiding als een must voor onze medewerkers om up-to-date te blijven op de vakgebieden waarin zij werkzaam zijn. Alle medewerkers worden middels (interne) vaktechnische bijeenkomsten over ‘aanpalende’ vakgebieden geïnformeerd.

Bewust is ook de keuze gemaakt om zelfstandig te blijven en niet op te gaan in een grote accountantsfirma. Voor VDGC betekent dit dat we onze eigen lijnen kunnen uitzetten waar het betreft aannamebeleid van personeel en relaties en onze eigen keuzes maken om onze relaties met optimale dienstverlening van dienst te zijn. Deze zelfstandige positie betekent voor de relaties van VDGC dat zij de medewerkers van VDGC kennen en belangrijk zijn voor VDGC, ongeacht hun omvang.

VDGC is een accountants- en belastingadvieskantoor dat niet uitsluitend achter de voordeur van het kantoorpand actief is. VDGC staat met beide benen in de lokale samenwerking. Dit komt tot uitdrukking in haar MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) beleid waarover u meer kunt lezen op de pagina MBO. Hier staan ook de recente projecten die VDGC in dit kader heeft gedaan waarbij de inzet van VDGC-ers voor maatschappelijke organisaties centraal staat en waar VDGC meerwaarde biedt aan haar medewerkers.

Kijk voor de dienstverlening die VDGC accountants en belastingadviseurs u kan bieden op de relevante onderdelen van deze website.