030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Belastingformulier Invullen

Ondanks de slogan van de belastingdienst dat ze het allemaal eenvoudiger maken, is voor velen het invullen van de belastingaangifte(n) vaak toch nog een complexe zaak.

VDGC heeft de expertise in huis om u deze lastige klus uit handen te nemen. Niet alleen wordt uw belastingaangifte ingevuld en tot in de puntjes afgehandeld, maar tevens weten onze experts de weg in het doolhof dat belastingwetgeving heet. Daardoor vinden zij voor u de meest voordelige route via de regelgeving en uitzonderingen naar een belasting aangifte die niet hoger is dan strikt noodzakelijk.

VDGC maakt dan ook de slogan van de belastingdienst meer dan waar: wij maken uw belastingaangifte eenvoudiger – en als u dan merkt dat wij de nodige besparingen voor u hebben gerealiseerd, zelfs nog ‘leuker’ ook.

In de onderliggende pagina’s vindt u voor een aantal belastingsoorten zoals loonbelasting, BTW / omzetbelasting en inkomstenbelasting een korte omschrijving en tips van de belastingaangifte. Ook over erfrecht/schenkbelasting en overdrachtsbelasting kunt u informatie vinden op bijbehorende pagina’s. Wanneer u vragen heeft over deze onderwerpen nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.