030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Soms komen er kansen voorbij die u als ondernemer niet mág missen. Een fusie of overname van een gerelateerd bedrijf kan uw bedrijfsactiviteiten en capaciteiten uitbreiden. Ook kan het voorkomen dat een ander bedrijf geïnteresseerd is in uw bedrijf, zodat u voor de keuze staat of u overgenomen wilt worden of niet.

Fusies en overnames zijn altijd zeer complexe aangelegenheden. Het bij elkaar komen van de beide partijen kan soms maanden duren. Na het organiseren van de financiering en de daadwerkelijke overname moeten alle bedrijfsactiviteiten worden gestroomlijnd. Ook komen er tijdens een fusie of overname veel fiscale en financiële vraagstukken naar voren.

VDGC kan u adviseren op het gebied van een overname of fusie. We nemen met u alle mogelijkheden door en maken de financiële afweging. Ook adviseren wij u over het financieel-technische aspect van de overname. De veranderingen op de balans en in de financiering vormen hier een onderdeel van. In het geval van een overname van uw bedrijf adviseren wij u ook over de bedrijfswaardering.

Staat u voor een fusie of overname en bent u op zoek naar een expert voor advies? Neem dan contact op met VDGC accountants en belastingadviseurs