030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Organisatieadvies

Elke onderneming heeft vele facetten in haar organisatie. Zelfs een eenmanszaak kan voor complexe vragen komen te staan over haar organisatie. Een van de doelen die u waarschijnlijk stelt is het waarborgen van continuïteit. Een continue instroom van opdrachten en gelden, uitvoering van opdrachten en betalingen en een continue werkdruk. Al deze zaken worden vervolgens onderbouwd door een sterke financiële positie.

Als accountancykantoor geeft VDGC talloze organisatieadviezen aan haar klanten. Dit kan zeer informeel tijdens een gesprek zijn, maar ook meer formeel in de vorm van een rapport. Ook de onderwerpen van advies zijn gevarieerd, van automatisering tot financiering, van advies over uitbreiding tot begeleiding met sluitingsscenario’s.

Als onderdeel van de full-service dienstverlening beschouwd VDGC bedrijfskundig advies niet als aparte discipline. Dit kenmerkt gelijk onze werkwijze: wij bieden een compleet pakket en adviseren u wanneer wij een optimalisatiemogelijkheid waarnemen. Ook helpen we u graag bij een gerichte vraag. Vraag gerust contact aan via de website, email of telefoon.