030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Investeringen

U bent ondernemer en u loopt tegen een investeringsmogelijkheid aan. Op dit moment komt er een veelheid van vragen op u af. De cijfers zijn veelbelovend, maar is het rendement zo hoog als gewenst? Hoe groot is het risico van de investering? Hoe kunt u de investering financieren? Past deze investering in uw beleid, of kunt u de activiteit beter uitbesteden?

Al deze vragen zijn niet zo eenvoudig te beantwoorden. Er zijn vele factoren waar de uiteindelijke beslissing van kan afhangen. VDGC heeft bij full-service dienstverlening een volledig overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. Op basis van een investeringsplan, uw financiële cijfers en onze expertise stellen wij een advies op voor de investering. Financiering, rendement en risico komen onder andere aan bod bij het uiteindelijke advies.

Door onze expertise in fiscaliteit kunnen wij ook de koppeling maken naar gunstige subsidie- of belastingbesparingsmogelijkheden die uit de investering voortvloeien.

Wanneer u meer wilt weten van onze aanpak aangaande investeringsadvies, neem dan contact met een van onze medewerkers op.