030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Financieringen

Bij een bedrijfsstart, bedrijfsuitbreiding en overige investeringen komt u als ondernemer vaak de vraag tegen hoe u de financiering moet organiseren. Hierbij speelt de vraag hoe uw huidige financiering eruit ziet en wat de aard is van het te financieren project een cruciale rol. Leningen, hypotheken, kredieten of het aantrekken van vermogen behoren uiteraard tot de mogelijkheden, maar alle oplossingen hebben zo hun voor- en nadelen.

Om u door deze ingewikkelde materie te kunnen gidsen heeft VDGC naast diepgaande kennis over uw huidige financiering ook inzicht in de mogelijkheden van de financiering van nieuwe projecten. Daarnaast kunnen wij u helpen een financieringsaanvraag op te stellen en zo een uitgebreid advies en plan aanbieden op het gebied van financiering.

Maar ook wanneer u geen investering wilt doen kan het voordelig zijn om uw financieringsstructuur te veranderen. Wij hebben het inzicht en de kennis wat de voordeligste en efficiëntste oplossing voor uw financieringsbehoefte is. Op deze manier voorkomen wij dat u onnodig opbrengsten misloopt of te veel betaalt.

Heeft u een vraag over een financiering, of bent u van plan om een nieuw project te starten? Neem gerust contact op met VDGC voor een oriënterend gesprek.