030 - 692 30 24 contact@vdgc.nl

Accountancy

Onder accountancy wordt een breed scala van werkzaamheden begrepen, uiteenlopend van het samenstellen van de jaarrekening,controleren van de jaarrekening tot bedrijfsadvisering.
VDGC voert voor haar relaties alle dienstverlening uit op het gebied van accountancy en aangrenzende dienstverlening als fiscaliteit en salarisverwerking. Alle dienstverlening met niet alleen het hoge kwaliteitsniveau dat wettelijk vereist is, maar die ook spreekwoordelijk is voor VDGC Zeist.
Deze kwaliteit heeft 
de afgelopen decennia van ons bestaan als accountantskantoor en belastingadvieskantoor altijd voorop gestaan en vormt de basis van onze werkzaamheden.

Voor onze werkzaamheden bereiken wij een hoge mate van efficiency door gebruik te maken van ‘state of the art’ automatiseringstoepassingen. Dit geldt zowel voor de in hoge mate geautomatiseerde controleaanpak, samenstelprogramma’s en elektronische dossiervorming als voor de verwerking van financiële administraties waarbij wij verder gaan dan een ‘online’ administratie. Uw administratie kunt u bij VDGC ook via de mail aanleveren, waarna volledig geautomatiseerde verwerking in uw financiële administratie plaatsvindt.

De volledig geautomatiseerde omgeving waarin wij werken betekent echter niet, dat u uw relatiebeheerder van VDGC niet meer spreekt: hij is altijd voor u bereikbaar en vanuit onze pro-actieve adviserende rol zal er regelmatig door de medewerkers van VDGC contact met de relatie worden gezocht.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?