Aangifte loonbelasting en premies

Belastingaangifte loonbelasting door een expert laten doen? VDGC accountants en belastingadviseurs Zeist helpen u graag bij het invullen van de belastingaangifte.

De loonbelasting wordt door u als werkgever ingehouden op het loon van uw werknemers. Daarnaast moet u een bepaald percentage aan premies voor bijvoorbeeld de volksverzekering betalen. Van deze loonbelasting en premies moet u periodiek aangifte doen waarin naar voren komt hoeveel loon u heeft ingehouden.

De aangifte van loonbelasting is een complexe aangifte. Dit komt doordat de volledige loonadministratie wordt verwerkt in de aangifte. Door deze complexiteit is het zinvol de aangifte via een belastingadviseur te laten doen. Dit scheelt u een hoop papierwerk en zorgen omdat deze de administratie koppelt aan de aangifte.

VDGC biedt in combinatie met haar online salarisadministratie een gunstig pakket aan voor de aangifte  loonbelasting en premies. Op deze manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de aangifte en is de loonadministratie snel en correct om te zetten in een belastingaangifte.

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze op het gebied van belastingaangiftes of full-service dienstverlening? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.
Ondernemend samenwerken

Neemt u voor een geheel vrijblijvend advies inzake het invullen van uw loonbelasting aangifte contact op met...Hille Lala


telefoon  030-6923024

email  h.lala@vdgc.nl