Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Belastingaangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting door een expert laten doen? VDGC accountants en belastingadviseurs Zeist helpen u graag bij het invullen van de belastingaangifte.

Voor 1 april moet u ook aangifte doen van de inkomstenbelasting. Bij het doen van de aangifte zijn een aantal onderdelen geïntegreerd in de elektronische aangifte. Deze onderdelen zijn de balans, de winst-en-verliesrekening en de fiscale winstberekening. Daarnaast is het van belang dat u bij aangifte van inkomstenbelasting uw inkomsten opgeeft (box 1-inkomsten uit werk en woning, box 2-inkomsten uit aanmerkelijk belang, box 3-inkomsten uit sparen en beleggen)

Het doen van de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting kan voor u nogal tijdrovend zijn. Het kan daarom gunstig zijn voor u om gebruik te maken van de uitgebreide dienstverlening van VDGC. Een gekwalificeerd belastingadviseur handelt uw aangifte dan vakkundig af zodat u profiteert van fiscale voordelen. Daarnaast hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de aangifte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de aanpak van VDGC? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze fiscale dienstverlening.
Ondernemend samenwerken

Neemt u voor een geheel vrijblijvend advies inzake het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting contact op met:Hille Lala


telefoon  030-6923024

email  h.lala@vdgc.nl