Online administratie

Online administratiepakket nodig? Op zoek naar automatisering van uw administratie? VDGC administratie Zeist adviseert u graag over de mogelijkheden.

Hoewel bij grote bedrijven automatisering van administratie een standaard is geworden, is het voor kleinere ondernemers vaak een hele opgave om de administratie op orde te krijgen. Grote ERP producten die alle systemen aan elkaar koppelen zijn vaak duur en vereisen expertise onder uw medewerkers. Het gebruik van standaard programma’s en verschillende pakketten brengt echter het probleem mee dat uw administraties niet met elkaar ‘communiceren’.

VDGC kan u als MKB accountant adviseren bij het volledig automatiseren van de administratie. Dit kan zowel met online programma’s als met standaard programma’s lokaal op uw eigen netwerk. Wij hebben expertise met verschillende software pakketten die uw administratie overzichtelijk maakt.

Onder andere adviseren wij u bij de aanschaf van software en de implementatie hiervan. Wij produceren overigens zelf geen software.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze aanpak bij het automatiseren van uw administratie, bel dan gerust met één van onze medewerkers.
Ondernemend samenwerken

Voor meer informatie over administratie automatisering kunt u terecht bij:Marjolein Taylor


telefoon  030-6923024

email  m.taylor@vdgc.nl