Financiële rapportage

Financiele rapportage nodig waar u op kunt bouwen? VDGC administratie Zeist helpt u graag verder.

Financiële rapportage is essentieel voor het nemen van beslissingen. Wanneer u bijvoorbeeld een besluit neemt over een project, productie eenheid of aankoop is het belangrijk een overzicht te hebben wat u snel inzicht biedt in de financiële situatie. Niet alleen een overzicht van de inkomsten en uitgaven is hierbij benodigd, maar een prestatieprofiel per productie-eenheid zou bijvoorbeeld uitsluitsel kunnen bieden bij de besluitvorming rond een investering.

Een onderdeel van de financiële periodieke rapportage kan een begroting van de volgende periode zijn. Op basis van cijfers uit het verleden en de verwachting van de komende periode wordt begroot wat het resultaat zal zijn. Hiermee kunt u een duidelijk beeld krijgen wat er komende periode aan de orde komt en extra aandacht verdient.

Daarnaast kan een financiële rapportage bestaan uit tussentijds overzicht gecombineerd met de eerder gemaakte begroting over dezelfde periode. Op deze manier kunt u inzichtelijk maken of uw bedrijf onder of boven verwachting heeft gepresteerd.

VDGC biedt ook hier oplossingen op maat. Wanneer u behoefte heeft aan een bepaald onderdeel in de rapportage kunnen wij door maatwerk u de beste oplossing bieden. Een uitgebreide management rapportage is hiervan het resultaat, waar kengetallen, liquiditeit en resultaten aan de orde kunnen komen. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze aanpak, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Ondernemend samenwerken

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze aanpak van financiële rapportage, neem dan vrijblijvend contact op met:Marjolein Taylor


telefoon  030-6923024

email  m.taylor@vdgc.nl