Detacheren administratieve medewerkers

VDGC administratie Zeist biedt u snelle detachering bij het uitvallen van administratieve medewerkers.

Als ondernemer kan het uw bedrijf erg schaden wanneer de continuïteit niet gewaarborgd is. Bijvoorbeeld wanneer een administratief medewerker uitvalt door ziekte of verlof, en u plotseling zonder continue administratieve verwerking komt te staan. Wanneer u het intern opvangt moet u voor een niet ervaren medewerker kiezen, en komt er ander werk in de wacht te staan. Wanneer u kiest voor een uitzendbureau moet u vaak voor een langere termijn een relatie aan gaan.

VDGC biedt u detachering van administratieve medewerkers. Dit betekent heel concreet dat er een gekwalificeerd en ervaren administrateur bij u op kantoor komt werken gedurende de tijd dat uw eigen medewerker uitvalt. Deze medewerker kent uw bedrijf al, of is ervaren genoeg om binnen een zeer korte tijd zich in te leven in uw manier van werken.

Door deze oplossing komt u nooit meer lang zonder administratie te zitten. Op deze manier voorkomt u het opstapelen van documenten en het blokkeren van de informatiedoorstroming. Continuïteit is dus gewaarborgd.

Bent u op korte termijn op zoek naar een tijdelijke administrateur, of wilt u meer weten over deze dienst, mocht het u in de toekomst gebeuren, neem dan vrijblijvend contact met VDGC op.
Ondernemend samenwerken

Bent u met spoed op zoek naar een administratieve medewerker? Neem geheel vrijblijvend contact op met:Wilco Roebersen


telefoon  030-6923024

email  w.roebersen@vdgc.nl