Bedrijf starten

Bedrijf starten, maar nog veel vragen? Neem contact met VDGC accountants en belastingadviseurs Zeist voor advies op maat.

Bent u van plan om een (nieuw) bedrijf te starten? Wilt u ondernemer worden en heeft u een businessplan in de maak? Dan kan het zijn dat u voor ingewikkelde (financiële) vragen komt te staan. Een variëteit van onderwerpen als financiering, bedrijfsstructuur, rechtsvormen en benodigde middelen voor het starten van een onderneming komen aan de orde bij een bedrijfslancering.

VDGC accountants en belastingadviseurs hebben expertise op het gebied van financiële, fiscale en organisatorische vragen. Bij een bedrijfslancering kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste rechtsvorm en financiële structuur. Zo kunt u uit uw bedrijfsidee het beste resultaat halen. Deze combinatie van fiscaal, financieel en efficiëntie advies is enorm behulpzaam bij elke bedrijfslancering.

Bent u van plan een onderneming te starten? Neem dan snel contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.
Ondernemend samenwerken

Neem voor een geheel vrijblijvend gesprek over het starten van een onderneming contact op met:Richard Geurtsen


telefoon  030-6923024

email  r.a.m.geurtsen@vdgc.nl