Resultatenrekening

Resultatenrekening laten opstellen? VDGC accountants en belastingadviseurs helpt u graag verder met uw exploitatierekening.

De jaarrekening van een onderneming bestaat onder andere uit een winst en verliesrekening, of resultatenrekening/exploitatierekening. In dit onderdeel van het jaarverslag wordt uiteengezet hoe de onderneming in een bepaalde periode heeft gepresteerd. De kosten worden uitgezet tegen de opbrengsten, waarna het saldo volgt.

VDGC beschikt over verschillende automatiseringspakketen< voor het opstellen van de resultatenrekening. Op deze manier kan veel tijd (en geld) worden bespaard bij het opstellen van de resultatenrekening. Dit betekend echter niet dat er weinig aandacht aan het opstellen van de winst en verliesrekening wordt besteed. Met grote zorgvuldigheid worden ingewikkelde vraagstukken zoals de afschrijving van meerjarige projecten, afwaarderingen en nog niet ontvangen opbrengsten behandeld door onze experts.

Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van financiële verslaglegging, neem dan gerust contact met ons op.
Ondernemend samenwerken

Voor meer informatie over de resultatenrekening neemt u contact op met:Hans Dijk, van


telefoon  030-6923024

email  h.vandijk@vdgc.nl