Financieringen

Bent u op zoek naar een financiering, maar weet u niet hoe? VDGC helpt u met het verkrijgen van een passende financiering.

Bij een bedrijfsstart, bedrijfsuitbreiding en overige investeringen komt u als ondernemer vaak de vraag tegen hoe u de financiering moet organiseren. Hierbij speelt een belangrijke rol hoe uw huidige financiering eruit ziet en wat de aard is van het te financieren project. Leningen, hypotheken, kredieten of het aantrekken van vermogen behoren tot de mogelijkheden, maar hebben allemaal hun eigen voordelen en nadelen.

Naast kennis over uw huidige financiering, heeft VDGC ook inzicht in de mogelijkheden van de financiering van nieuwe projecten. Daarnaast kunnen wij u helpen een financieringsaanvraag op te stellen en zo een uitgebreid advies en plan aanbieden op het gebied van financiering.

Ook wanneer u geen investering wilt doen kan het voordelig zijn om uw financieringsstructuur te veranderen. Wij hebben het inzicht en de kennis wat de voordeligste en efficiëntste oplossing voor uw financiering is. Op deze manier voorkomen wij dat u onnodig opbrengsten misloopt of te veel betaald.

Heeft u een vraag over een financiering, of bent u van plan om een nieuw project te starten? Neem gerust contact op met VDGC voor een oriënterend gesprek.
Ondernemend samenwerken

Heeft u een vraag over een financiering? Neem dan gerust contact op met:Hans Dijk, van


telefoon  030-6923024

email  h.vandijk@vdgc.nl