Financieel advies

Financieel advies nodig? Bel VDGC accountants en belastingadviseurs Zeist voor een kennismaking met onze financiele dienstverlening.

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is uw financiële zaken op orde te hebben. Leningen, sparen en pensioenregelingen zijn voorbeelden van een financiële planning. Maar ook als particulier moeten belangrijke zaken als financiële zekerheid voor nabestaanden en de financiering van studerende kinderen worden geregeld.

Een accountant is daarom meer dan iemand die verslagen samenstelt. VDGC biedt met haar full-service dienstverlening een belangrijke terugkoppeling van de financiële verslaglegging naar een uitgebreid en persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn op de hoogte van uw financiële behoeftes en kunnen u daarom adviseren en helpen met al uw komende vragen en projecten.

Als ondernemer krijgt u regelmatig vraagstukken over mogelijke investeringen. VDGC biedt u uitgebreid advies over uitvoeren van investeringen, en hoe deze het beste kunnen worden gefinancierd. Financieringen van uw bedrijf kunnen op deze manier efficiënt worden ingericht.

Als u interesse heeft in onze uitgebreide financiële advisering, neem dan gerust contact met ons op.
Ondernemend samenwerken

Wilt u meer informatie over onze aanpak van het financieel advies? Neem dan contact op met:Hans Dijk, van


telefoon  030-6923024

email  h.vandijk@vdgc.nl