Register accountants en accountant-administratieconsulenten

Register accountant of assistent account nodig? VDGC accountants en belastingadviseurs Zeist beschikt over een groot aantal gekwalificeerde accountants.

Soms heeft u als ondernemer de hulp van een expert nodig. Bijvoorbeeld bij het samenstellen of controleren van een jaarverslag. Bij bepaalde situaties heeft u de handtekening van registeraccountant of accountant-administratieconsulent nodig om aan te kunnen tonen dat uw verslaglegging voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

VDGC heeft meerder registeraccountants (RA) in dienst die u kunnen helpen bij het verstrekken van een controleverklaring. Naast de registeraccountants heeft VDGC ook accountant-administratieconsulents (AA) in dienst met een uitstekende staat van dienst. Omdat zij aangesloten zijn bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) moeten deze experts zich houden aan de strenge gedragscode. Daarnaast zijn ze gebonden aan de strenge Nederlandse wetgeving op het gebied van financiële controle.

Als u een betrouwbare dienst van een gecertificeerd register accountant of accountant-administratieconsulent nodig heeft kunt u dus terecht bij VDGC. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze expertise op het gebied van accountants.
Ondernemend samenwerken

Neem geheel vrijblijvend contact op met:Bert Moll


telefoon  030 - 692 30 24

email  l.ph.moll@vdgc.nl