Accountancy

Accountant nodig? Accountancy firma gezocht? VDGC accountants en belastingadviseurs is het betrouwbare accountantskantoor in Zeist, regio Utrecht

Onder accountancy wordt een breed scala van werkzaamheden begrepen uiteenlopend van het samenstellen van de jaarrekening, controleren van de jaarrekening tot bedrijfsadvisering. VDGC voert voor haar relaties alle dienstverlening uit op het gebied van accountancy en aangrenzende dienstverlening als fiscaliteit en salarisverwerking; allemaal met het hoge kwaliteitsniveau dat wettelijk vereist is maar ook spreekwoordelijk is voor VDGC Zeist (Regio Utrecht) en wat de afgelopen decennia van ons bestaan als accountantskantoor en belastingadvieskantoor altijd voorop heeft gestaan. In onderstaande commercial maakt u kennis met VDGC accountants.

Voor onze werkzaamheden bereiken wij een hoge mate van efficiency door gebruik te maken van 'state of the art' automatiseringstoepassingen. Dit geldt zowel voor de in hoge mate geautomatiseerde controleaanpak, samenstelprogramma's en elektronische dossiervorming als voor de verwerking van financiële administraties waarbij wij verder gaan dan een 'online' administratie. Uw administratie kunt u bij VDGC ook via de mail aanleveren, waarna volledig geautomatiseerde verwerking in uw financiële administratie plaatsvindt.

De volledig geautomatiseerde omgeving waarin wij werken betekent echter niet, dat u uw relatiebeheerder van VDGC niet meer spreekt: hij is altijd voor u bereikbaar en vanuit zijn of haar pro-actieve adviserende rol zal ook regelmatig door de medewerker van VDGC contact met de relatie worden gezocht.

In de sub-hoofdstukken is een nadere verdieping gegeven van onze werkzaamheden op het terrein van de accountancy. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hieronder staan een aantal van onze accountancy activiteiten opgesomd:
Ondernemend samenwerken

Neem voor meer informatie over onze accountancydiensten contact op met...Hans Dijk, van


telefoon  030-6923024

email  h.vandijk@vdgc.nl